haarverf loreal Geheimen


loreal haarverf colorista


De L'Oréweet Majirouge is een permanente crèmekleuring vanwege zeer levendige roodtinten met intensieve glans en uitstekende dekking. Door een 'Ionen-G' en een 'HiChroma' is het hoofdhaar verstevigd verzorgd en kan zijn dit kleurresultaat intensief en lang houdbaar.

L'Oréweet #Colorful Hair. Deze semi-permanente kleurlijn bevat 8 kleuren en is ook vrij met ammoniak. Deze verscheidene kleuren kunnen perfect gemixed worden, teneinde desgewenst verdere kleur te creëren.

Een combinatie van het andere Hi-Shine Elixir en de langhoudende pigmenten resulteren in een verfijnde, rijke kleur betreffende ons ultieme glans. Een tube kleur vasthoudende verzorging verrijkt met UV-filter en Vi

Een meegeleverde color extender zorgt er meteen wegens het jouw haarkleur alsnog langer goed blijft. L'Oréalang Paris Préférence Infinia 2.07 Ultra Zwart Haarkleuring is ons verfijnde, rijke haarkleuring in ons ultra zwarte tint vanwege thuisgebruik.

De haarverf bezit een verzorgend effect op het haar. Door de light variant kan zijn deze haarverf voortreffelijk bestemd voor kleurig hoofdhaar en gevoelig hoofdhaar. De formule zorgt voor een effen resultaat en werkt vezelherste

Vitaal haar met de perfecte kleur en lang houdbaar glimmend uitkomst. De kleur betreffende het via u geselecteerde artikel is (50 ml) is 10 super licht goud asblond. Gebruiksaanwijzing Wees attend: Een oxidant welke voor de

Colorista biedt ons breed scala met nieuwe kleuren die geen enkel ander merk heeft. Van mintgroen, pastelblauw tot aan hotpink. Tevens kun jouw betreffende Colorista verscheidene effecten aa

De zoekmachines AdWords (tracking cookie): Meten we hoe jouw de webwinkel aangewend en hoe jouw het hebt gevonden. Die kennis benutten we om de AdWords campagnes te herstellen.

De semi-permanente haarkleuring zorgt voor een stralende kleur, rijk aan nuances, een prima dekking met grijze haren, Intense eetwaren en duurzaam en veerkrachtig haar. Die uitstekende haarkleuring wegens thuis houdt tot immers 28 wasbeurten hoofdhaar kracht en glans.

INOA Carmilane biedt het puurste en meeste diepe rood betreffende granaatappel kleuraccenten en ongeëvenaarde houdbaarheid*.

De toegevoegde keratine-AA mijn bedrijf beschermd dit haar gedurende dit kleuren en de conditioner verzorgd uw haar na het kleuren. L’Oreal excellence geeft 100% grijsdekking.

De combinatie betreffende dit nieuwe Hi-Shine Elixir en een langhoudende pigmenten resulteren in een verfijnde, rijke kleur betreffende ons ultieme glans. De tube kleur vasthoudende verpleging verrijkt met UV-filter en Vi

De crème heeft diep rode tinten, is kleurvast en dekkend. Na enkele kleuringen biedt Majirouge keertje op keertje ons perfecte verpleging en bescherming.

Ander bezorgmoment? Wensen zijn jouw jouw pakketje op iemand anders ogenblik ontvangen? Dat mag! Voor het posten over je bestelling kan je alleen dit bestelde bezorgmoment kiezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *